top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Välj två ess - så blir din vecka


Vilka ess du väljer avslöjar hur resten av veckan blir. Men det här är inte så mycket en spådom som ett enkelt sätt att ta reda på i vilken riktning du själv undermedvetet styr din vecka.


Välj två av essen och läs sedan tolkningen nedan.

Ruter + Klöver: En praktisk vecka. Det handlar om pengar, prylar, bra rutiner och en fungerande vardag. Du gör ditt bästa för att förenkla, organisera och ordna.


Ruter + Hjärter: Det handlar om kärlek, men det behöver inte vara romantisk kärlek. Det kan också vara familjeband, djup vänskap eller till och med kärleken till dig själv.


Ruter + Spader: Familj eller vänner engagerar dig så mycket att du inte hinner med dina egna intressen och också kan verka frånvarande på jobbet. Ganska ansträngande.


Klöver + Hjärter: Omtanke, omsorg och kärlek dominerar veckan. Du tar hand om andra, men det kan också vara så att du egentligen behöver extra omtanke själv.


Klöver + Spader: Det handlar om din ekonomi och om nya möjligheter. Antingen sidoinkomster, eller ett sätt att göra något som du redan gör mer lönsamt.


Hjärter + Spader: En intensiv vecka med många upplevelser. Du är engagerad, för att inte säga passionerad, i allt du gör. Risk för gräl, men en härlig vecka för kreativt arbete.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page