• Hanna Tolander

Välj kort: Det här kan du hoppas på i oktober


Välj det kort som känns rätt för dig

Hej, Hanna här!


Förra gången tittade vi på kärleken, och nu är det dags att titta på den där guldkanten som kan lyfta en mörk höstmånad. Välj en korthög och låt tarotkorten tipsa om saker som du kan hoppas på (och kanske om vad du kan göra för att få dem att hända).


Tolkningen har du här nedan, och under den hittar du korten med framsidan upp om du vill titta på dem.


Du valde hög 1:

Det kanske inte hinner hända så mycket i oktober, men det du gör nu bäddar för roliga utmaningar och positiva förändringar innan året är slut. Var generös mot andra när du kan och orkar. Ge bort saker du inte behöver, hjälp någon som behöver ett handtag, och var också generös med känslor: Om du tycker om någon eller beundrar något som någon gjort, säg det. Din generositet och omtänksamhet kommer inom kort att ge dig nya möjligheter. Ibland är det mycket lönsamt att vara trevlig.


Du valde hög 2:

För din del kan månaden gå åt tre olika håll, och det är dina egna val som avgör riktningen. Om du prioriterar affärer, karriär, ekonomi och materiella saker över huvud taget, så kommer din ekonomi att få ett lyft. Om du istället prioriterar din familj och dina närstående, så kommer månaden att innehålla många glädjerika stunder och troligen också en ökad känsla av välmående och trygghet. Eller så kan du satsa på ditt sexliv. I det läget får du en erotisk månad som nog överträffar det mesta i den vägen, men det finns en risk att andra områden i ditt liv påverkas negativt.


Du valde hög 3:

För dig handlar oktober om förändring. Inte sådan som kommer utifrån utan sådan som du själv skapar. Du får en riktigt fin guldkant om du plockar fram dina bästa idéer (och sådant som du helt enkelt vill göra för att det är roligt) och utvecklar dem. Det ger dig mer energi och också förmågan att förvandla idéerna till konkreta projekt. Om du har funderat på att starta eget till exempel så blir inte läget bättre än så här.


Du valde hög 4:

Du kommer att få oväntade möjligheter och det är mycket möjligt att det krävs mod för att våga satsa på dem. Ingenting otrevligt händer om du väljer att låta bli, men oktober kan bli den där månaden som leder dig till verklig framgång och till ett stärkt självförtroende. Något av dina projekt kan bli en alldeles enorm succé. Var uppmärksam både på egna idéer och andras förslag, och räkna med att du kan behöva förändra både framtidsplaner och vardagsrutiner framöver.Här ser du hög 1 och 2

... och här är hög 3 och 4.

280 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla