top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Välj ett kort: Så blir din vecka


Välj ditt kort

Hej, Hanna här! Det har varit en längre väg tillbaka till att jobba än jag trodde, och mina tarotlekar är fortfarande väldigt noga med att jag ska ta det lugnt och försiktigt. Men nu fick jag i alla fall Gally att gå med på att göra en förutsägelse för veckan.


Välj ditt kort så kan du sedan läsa nedan hur livet kommer att se ut 14-20/9.

(Vill du se framsidan på samtliga kort så finns det en bild längst ner.)


Du valde kort nr 1: Det blir dina känslor som styr veckans innehåll, och av känslorna är troligen medlidande den starkaste. Ur ett praktiskt perspektiv blir veckan riktigt dålig, du hinner inte alls med det du planerat och detta gäller både sysslor, jobb och nöjen. Men anledningen är att du bryr dig om andra människor, och du kommer inte att ångra ditt val. Det kommer dessutom att få positiva konsekvenser längre fram.


Du valde kort nr 2: Veckan blir spännande och den är svår att förutsäga, för du är driven utan att vara målmedveten. Dyker det upp en ny rolig möjlighet för dig så är du genast beredd att satsa. Det här kan innebära att du inte är tillgänglig när en vän, kollega eller familjemedlem behöver stöd, men det är i stort sett den enda nackdelen. Är du uppmärksam så kommer veckan att ge dig omväxling och bra utmaningar.


Du valde kort nr 3: En bra vecka för små affärer, om du till exempel tycker om att sälja saker på Tradera eller om du letar efter något specifikt föremål. Du är också på väg mot något trevligt, troligen en ny förälskelse eller att ditt nuvarande förhållande får ny fart. Men denna vecka finns orken inte riktigt där och därför är det än så länge mer en aning och en längtan än något som faktiskt händer.


Du valde kort nr 4: För dig handlar veckan om att våga släppa taget och pröva något nytt. Det kan handla om kärlek eller om andra relationer, men det kan också handla om ditt jobb, dina studier eller någon hobby. Det väsentliga är att du utvecklas, att du gör dig av med något som du inte alls behöver längre och vågar gå vidare mot större mål. Allt kanske inte händer med en gång men de första steget är viktiga.


Du valde kort nr 5: Du får en storslagen vecka, särskilt om du vågar följa dina impulser och medvetet satsa på en toppenvecka. Bäst mår du om veckan blir en blandning av högt och lågt, med rena nöjen och bortslösad tid i ena änden och med goda gärningar och kreativa utmaningar i den andra. Med lite möda borde du kunna hitta den perfekta balansen.


Du valde kort nr 6: En vecka med fokus på det praktiska och materiella. Det är inte så mycket en fråga om tur som en fråga om din egen förmåga, och resultatet blir sannolikt extra slantar i plånboken, ordning och trivsel. Att fokus ligger på det jordnära beror delvis på att du är på väg mot att förverkliga en av dina drömmar men antingen är du själv inte redo eller så är tiden bara inte den rätta. Därför "betar du av" så många praktiska uppgifter som möjligt medan du väntar.


Du valde kort nr 7: Det är många nya saker på väg in i ditt liv, positiva förändringar på mer än ett plan. Just den här veckan är särskilt lämplig för studier och för att göra upp med gamla konflikter som ligger och skaver. Hela veckan är laddad med positiv energi. Var särskilt uppmärksam under söndagen (20/9) för en mycket speciell möjlighet kan dyka upp under den dagen.Kortens framsidor

260 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page