top of page

Välj ditt kort


Välj det kort som känns rätt

Äntligen tillbaka!


Jag har varit riktigt eländigt sjuk, och saker och ting går fortfarande på kvartsfart för mig. Men nu är jag äntligen så pass pigg att jag vågar mig på att använda tarotkorten. Oj, vad jag har saknat det här!


Mina tarotlekar har förstås också haft tråkigt och det gick inte att komma överens med dem om vem som skulle få börja. Det blev en kompromiss; alla tarotlekarna deltar.

Så nu gör vi som vanligt. Du väljer ett kort, och så kan du läsa din spådom nedan. Den gäller för resten av denna vecka, alltså fram till 27/4. Om du vill se kortens framsida så ligger den bilden längst ner.Du valde kort nr 1: Du gör klokt i att sträva efter ett konkret mål, ett som du har realistiska chanser att uppnå. Det finns en risk att du tänker så mycket på omöjliga drömmar att du missar bra saker som du skulle kunna lyckas med. Det här är kanske ännu viktigare än vanligt just nu, när det är mycket som inte fungerar som det brukar och många evenemang som ställs in. Försök vara glad åt det du kan istället för att sörja det du inte kan.


Du valde kort nr 2: Många svårigheter och sorger blir lättare om man delar med sig av dem. Var inte rädd för att tala om för andra att du är ledsen, arg eller sorgsen. I själva verket kan det ge de människor som bryr sig om dig en chans att visa omtanke och empati, och det kan vara precis vad de behöver. Det här gäller extra mycket om det brukar vara du som tar hand om andras bekymmer och sorger hela tiden.


Du valde kort nr 3: Många uppfattar "Domen" som ett skrämmande kort, men i själva verket brukar det här kortet dyka upp när en kris lider mot sitt slut eller egentligen redan är över. Det är dags för en nystart, och även om det kan vara stressigt eller ansträngande just nu så är detta något som leder vidare mot bra saker och positiva förändringar. Det händer viktiga saker i ditt liv. Var inte rädd, det kommer att bli bra.


Du valde kort nr 4: Styrka, handlingskraft och energi är vad den här veckan för med sig. Det kan peka på förbättrad hälsa. Du tar tag i saker med ny kraft, och det är en bra vecka för praktiska lösningar av olika slag. Är vädret vackert får du också extra energi av att vara utomhus (men akta så inte vårsolen bränner dig). Har livet känts tungt och svårhanterligt innan så är det nu det börjar ljusna.


Du valde kort nr 5: En fin vecka för nya upplevelser. Det kan handla om en ny kärlek, ett nytt intresse eller kanske en ny stil. Det är våren som inspirerar, du vill bli av med en del gammal bråte och passa på att starta med något nytt. Nyfikenhet är nyckelordet. Testa något som du inte alls är bekant med, det kan leda vidare till roliga saker till och med om du inte fastnar för just den aktiviteten. Och unna dig gärna att vara lite barnslig, det sätter fart på din kreativitet.Korten ligger (förstås) i samma ordning som på den övre bilden.
214 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page