top of page
  • Skribentens bildTor

Välj det korta perspektivet

Hej! Tack så mycket för svaret på min tidigare fråga gällande arbete! Jag fick till svar att det var ett tidsbegränsat arbete inom kort och ett fast arbete lite senare. Vilket av arbetena ska jag prioritera? Jag är ju ute efter en trygg inkomst nu då det varit kortare anställningar för mig i perioder. Samtidigt ska jag ju vara tacksam för det arbete som erbjuds först oavsett anställningsform. Lite villrådig känner jag mig.....

Anna


Korta jobb ger större frihet just nu och dessutom rätt hyfsade inkomster

Svar: Satsa på det korta arbetet nu. Det kommer komma öppningar inom många områden under framförallt andra halvan av 2021 och om du hoppar på ett längre jobb nu kommer du gå miste om många möjligheter sedan.

OM du erbjuds ett fast jobb med en lön du gillar snart men som kanske inte är exakt ett du trivs med kan det ändå vara vettigt att ta MEN du kommer känna dig som en svikare i höst när du troligen ändå byter till ett du gillar bättre.

Så för stunden – ta de timmar och de anställningar som ger störts flexibilitet – det lättar redan i april-maj och sedan ser det ljusare ut bra länge.

78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page