top of page
  • Skribentens bildTor

Vägval

Jag har ev olika möjligheter att ta ställning till jobbmässigt. 1 stanna kvar där jag är 2 ny tjänst som jag verkligen vill ha, dock osäkert om den blir av 3 nytt uppdrag inom samma företag 4 tjänst utanför företaget Vad blir min framtid, hur ska jag tänka?

"J¨


Fyra vägar som alla går i var sin riktning

Svar: Olika vägar ger olika framtider. Låt oss ta ett i taget:

1: Stannar du kvar kommer det leda till utmaningar i form av nya medarbetare, utbildningar och nya omständigheter på arbetsplatsen – jag tolkar det som omorganisation och med det mer ansvar och löneförhöjning.

2: Tar du tjänsten du vill ha. Det är en båt du verkligen vill hoppa i men den för med sig oväntade faror och båten du landar i är inte den du trodde när du hoppade.

3: Nya uppdrag inom företag eder till självinsikt och en ny syn på dig själv och vad du gör. Det kommer inte vara det sista steget för dig utan snarare det första på en ny väg du ännu inte ser.

4: Välj vägen utanför företaget om du verkligen vet vad du vill uppnå. Den vägen är rätt om du kan tänka dig att vara rätt hänsynslös och sätta dig själv i första rummet. Den vägen kräver at du behöver överge uppgifter och kanske också vänner eller medarbetare i en lite tuff situation.

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla