top of page
  • Skribentens bildTor

Uppförsbacken nu ger lätt resa innan våren kommer

Hej. Jag har frågat tidigare ang mitt jobb. Fick senast veta av dig stor att du såg en man vid min sida arbetsmässigt. Det verkar som om det nu ska ske och att det är jag som är chef men mannen kommer vara stöd person operativt till medarbetare. Jag har ordinarie sådana stöd personal men de är just nu inte helt i fas. Vad ser du framåt? Det är stökigt arbetsmässigt och Mkt konflikter omkring mig, men jag försöker sortera och ha skallen kall. Mkt händer och jag har en känsla av att mer ansvar kommer till mig och att det kommer lugna sig .. så småningom. Vad ser du?

GH


det blir lite stormigt men när det lägger sig kommer arbetet vara mödan värd

Svar: Du har bra instinkter. Det kommer att bli lite av en ”kris” i mitten/slutet av februari som leder till förändringar där någon byter uppgifter eller lämnar. Efter det följer en period där saker ordnar upp sig. Det blir lite motigt men du gör helt rätt i att ha is i magen. Det reder ut sig och fram mot mars/april infinner sig det lugn som du hoppas på.

Korten pratar om större ansvar men lättare omständigheter. Så många av de omständigheter som strular nu kommer alltså att lösa sig. Kontaktpersonen verkar göra ett bra jobb. Ni kommunicerar inte lika så ta tid på er att lyssna på varandra ordentligt och ta inte för givet att ni menar samma sak bara för att ni säger samma ord.

Att ge den relationen utrymme kommer betyda mycket framöver och han kommer bli viktig för dig även i framtiden. En kontakt väl värd att odla helt enkelt.

SÅ håll ut – den här uppförsbacken leder till en bra plats med god utsikt och framförhållning.

69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page