top of page

Undring om ett tidigare liv


Min mormor dog flera år innan jag föddes. Mamma säger att jag är kusligt lik henne, inte bara utseendet utan hur jag gör saker, miner och hur jag suckar och sånt. Nu undrar jag om jag kan vara min egen mormor? Kan man återfödas som sin egen släkting? Jag drömmer att jag bor i en liten stuga på landet ibland, fast jag har beskrivit den för mamma och hon säger att det inte alls låter som mormors och morfars hus.

"Oxen"


Svar: Jodå, man kan återfödas i sin egen släkt. Men tumregeln är att det går sjuttio år mellan döden och nästa födelse. Skälet är (förmodar vi) att alla som kände en personligen ska ha gått vidare de också innan man reinkarneras. En sak som tyder på det är att om man utgår ifrån vad folk tycker sig komma ihåg (när man frågar efter minnen som förmodas vara från tidigare liv), så sker processen snabbare efter enorma katastrofer där stora grupper av människor avlidit på samma gång. Enligt den här principen är det osannolikt att du är din mormor återfödd, eftersom din mamma är i livet och minns din mormor mycket väl.

Jag skulle kunna fråga tarotkorten om saken men det här med att rota i tidigare liv är lite känsligt. Det kan vara väldigt givande och väldigt spännande men också riva upp både barndomstrauman och annat som man ska vara lite försiktig med. Om du verkligen vill veta så får du gärna skriva igen, så tar jag en titt.

Det kommer också att komma en artikel eller möjligen en kurs som tar upp reinkarnation lite längre fram, jag törs inte lova när för jag har ganska mycket att göra.34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page