top of page
  • Skribentens bildTor

Under 2021 kommer du ur tunneln.

Hej Jag har nog upplevt en av de tyngsta perioderna i mitt liv detta år. Och jag har haft motgångar tidigare, som alla. I tidigare svar kan jag nu se att det du /ni förutspått faktiskt händer… magiskt. Min känsla är nu att vägen som jag tappat kartan till så sakteliga visar sig, hoppet om en ny väg känns lite försiktigt bra. Men, samtidigt är jag tveksam, är känslan rätt, ska jag våga? Ja klart jag gör, feg är jag inte. Men.. Jag behöver bekräftas i att känslan om att bättre tider kommer och att vägen faktiskt visar sig. Ett stukat självförtroende hänger fortfarande kvar sen käftsmällen i april... ångest och mörka tankar påminner om detta , inte längre dagligen men ofta nog för att inte riktigt släppa taget..


Vägen framåt är inte rak men den är faktiskt ganska lätt att gå.

AN

Svar: Hej och tack för feedback – det är alltid roligt att få en uppföljning på vad som händer och vad som återstår att hjälpa till med.

Som du redan vet och har märkt är det en process du är på väg in i som inte kommer ge allt på en gång men som hela tiden kommer föra dig närmare ljuset och slutet på tunneln.

Vägen är dock inte alltid rak och just nu störs den lite av hur det ser ut i samhället MEN den extra isoleringen är faktiskt inte bara dålig för dig eftersom du får möjlighet till återhämtning, vila och reflektion. Detta förutsätter dock att du fyller tiden med bra saker. Böcker och yoga eller meditation är bra val, lika så faktiskt att baka, laga mat eller ägna dig åt annat skapande. Att göra saker som växer och går från delar till helhet i det lilla ger en undermedveten koppling till den resa du gör i ditt yttre liv. Självförtroende i det lilla ger faktiskt självförtroende i det stora också.

Allt arbete och alla insatser du gör för att trivas med ditt hem och ditt boende kommer också ge en kick som du kan ta med dit ut i livet.

En trygg startpunkt och plats att komma tillbaka till och ”ladda om på” ger dig massor tillbaka varje dag.


Nu med den grunden lagd, låt oss titta igen på vad som väntar framöver:

Under början av nästa år kommer du få en skjuts på ditt fysiska välmående som börjar i slutet av januari och varar hela mars. Här tål du mer ansträngning än du brukar och vill du börja träna eller göra något som kräver större fysisk ansträngning får du en bra början om du startar det här.

De stora förändringarna kommer under första halvåret främst inifrån så det handlar om synsätt och inställning som får effekter på omvärlden mer än förändringar i det yttre som gynnar dig. Det ändrar sig dock under våren då det kommer en period där omställningar i din omgivning faktiskt gör det lättare för dig. Så under maj, juni kommer den första stora omsvängningen och du kommer att se mer än bara ljuset i slutet av tunneln utan faktiskt himlen utanför tunneln också.

Hösten kan bli lite frustrerande för det går långsammare än du hoppats och trott. Men det handlar mer om att du saknar nya steg framåt än att du drabbas av nya motgångar så det är definitivt på väg mot ljuset hela tiden.

Under våren kommer också det mesta av det du fortfarande brottas med sen i april landa. Det går inte helt över och det blir inte bra bara över natt men perspektiven ändras och det blir mer en upplevelse som faktiskt gör dig starkare än en som tynger dig, visst kommer de dåliga dagarn men de blir färre och färre och de dagar då perspektiven jobbar för dig och ger dig nya krafter blir fler och fler istället.


Som jag sa och du redan vet är det en bra bit kvar men du är på väg och det kommer gå bra. 2021 blir ett förändringsår som lägger grunden för en bättre framtid medan 2022 och kanske främst 2023 är de stora förbättringsåren. Vägen du går är rätt och för dig hem och dit du vill.

Lycka till.

93 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page