top of page
  • Skribentens bildTor

Två försvunna ringar

Hoppas ni kan hjälpa mig i min tragiska dilemma. Jag som blivit av med en lill-fingerring i silver med vita strasstenar i och en ovanlig guldring med fem diamanter byggd på en brygga i vitguld till ring-lång-finger. Jag misstänker min dotters gode vän eller väninna, har tagit upp detta med båda förnekar. Har jag förlagt guldringen någonstans? Respektive silverringen? Dessa båda två försvann med 14 dagars mellanrum först silverringen sen guldringen, de låg i en gul citronskål i badrummet högst upp på badrumshyllan med en del andra oäkta smycken. försvinnandet skedde runt september/oktober 2019.

"Förtvivlad"Svar: Kolla i skålen igen (om den står kvar) för jag får inget intryck av att de är borta. Det enda jag får utöver det är intrycket att ringarna används ofta men inte som ringar. Kan du eller din dotter satt fast dem på halskedja eller liknande?

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page