top of page
  • Skribentens bildTor

Tre saker som försvunnit

En grön parkasjacka (ny 2020) en tygkasse och en blå stickad tröja har helt försvunnit från mitt hem. När jag upptäcker detta är när jag behöver min vinterjacka ungefär i oktober förra året då saknar jag kassen med. Jag misstänker att det kan va så att jag glömt dem i tvättstugan när jag tvättade upp alla vinterkläder i slutet av våren 2020. Att jag glömde att jag gå ut en sista gång till tvättstugan och att någon hittat dem och tagit dem. Jag har inget tydligt minne av detta, att jag alls tvättade då, men ser ingen annan förklaring. Pratar helst inte med mina grannar, alls. Testar detta först. Tygkassen med det fina blommönstret tittar jag efter nästan varje dag. Den blå tröjan upptäcker jag är försvunnen först idag. Alla tre saker är favoritsaker, inget jag skulle skänka bort. Vad har egentligen hänt vart finns dem? Vill försöka släppa detta.

AMUN


Tröjan verkar blivit ihopvikt med plädar eller filtar

Svar: De har försvunnit på olika sätt vilket gör att du kan räkna med att få tillbaka åtminstone två av dem.

Tröjan ligger invikt i ett skåp med filtar eller plädar i ditt hem.

Jackan finns i ett förråd också i ditt hus. Finns det ett förråd intill tvättstugan där folk hänger in ”borttappade” saker?

Den finns under alla omständigheter finns den också i huset.

Tygpåsen är lite av en annan sak för den finns inte i ditt hem. Jag har två olika intryck av den – min misstanke är att du har förlagt den en gång förut men hittat den mer eller mindre direkt. Det gör att jag tror att en av bilderna kommer från den gången.

Så antingen har du lämnat den av misstag på en buss eller i ett väntrum eller så blev den kvar vid eller utanför en butik., troligen i en galleria eller liknande för den stod utanför något. Har du åkt kollektivt kan du kolla med bussbolaget i annat fall kan gallerian ha väskan. Dock har jag ingen bra koll på var den är nu så chanserna känns inte jättestora tyvärr.

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page