top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Träffar jag den rätta eller förblir jag ensam?

Hej Min fråga gäller standardfrågan om kärlek…

Jag separerade från pappan till mina barn för ett antal år sedan. Har inte träffat någon ny kärlek under de här åren förutom ett förhållande under ett och ett halvt år men det rann ut i sanden av olika anledningar. Inget jag blev ledsen över...

Jag längtar verkligen efter kärleken och att träffa min livspartner. Kommer det att hända? Eller kommer jag att vara ensam? Jag har det lite struligt i mitt liv just nu och känner väl inte att jag vill ta in någon i mitt liv just nu, men har en tro på att struligheten kommer att försvinna snart :)

Tack


Du kommer hitta den sanna kärleken men det sker troligen inte under 2020

Svar: Du har spetsen på ditt sjunde hus i Oxen och Solen precis därefter. Det i kombination med att du är född under fullmånen gör att du är ärlig om dina känslor samtidig som du ser väldigt seriöst på relationer. När du väl är i dem är du spontan, rolig och ibland till och med äventyrlig men det måste vara med rätt person och det måste vara med någon du räknar med att spendera ditt liv med.

Det betyder att du inte faller för första bästa och att du behöver känna människan innan du förälskar dig. Så att gå på dates och använda appar för att hitta rätt är helt enkelt inte rätt väg för dig att hitta den du behöver. Du behöver bygga relationer nedifrån och upp. Hitta människor du trivs med, umgås med dem via vardag, intressen, arbete eller hobbies först och därigenom få ett gemensamt tycke att växa. Det betyder också att du kan börja leta lite försiktigt redan nu eftersom det kommer ta lite tid och strulet du pratar om kommer definitivt gå över innan nästa relation blir seriös.

Mina kort är lika tydliga som stjärnorna – du kommer träffa den rätte men vägen dit är ganska lång och det finns en möjlighet att du kommer ha en eller ett par relationer med herr ”nästan rätt” på vägen dit.

Välgörenhet, kyrkliga föreningar eller annat samhällsengagemang är där du, förutom i arbetslivet, har störst möjligheter att hitta den du söker. Det är dessutom olika människotyper som attraherar och attraheras av dig. I jobbsammanhang hittar du människor som du delar humor och livssyn med medan sociala engagemang ger dig möjlighet att knyta band med personer som har stora visioner och heta känslor. Så har du inga sociala hobbies kan det vara läge att ge dig in i föreningslivet. I alla fall fram emot våren då saker fungerar bättre än nu.

Som sagt kommer det troligen att dröja lite innan du hittat, eller i alla fall slagit dig ihop med den stora kärleken och 2021 till 2023 är betydligt troligare än 2020. Men 2020 har några perioder då du verkligen har chansen att kärlek blommar ut (och att du möter människor som får det att hetta till i bröstkorgen). Veckan runt månadsskift mars-april är chansen störst att du träffar den blivande kärleken, de två veckorna mitt i maj är chansen att du förälskar dig och inleder en relation störst och veckorna runt månadsskiftet juli-augusti är chanserna goda både för möten och förälskelse.

Du kommer inte behöva spendera resten av ditt liv ensam. Kärleken finns definitivt där ute och du gör rätt som väljer noggrant och på dina villkor.

Lycka till

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page