top of page
  • Skribentens bildTor

Tokigt romantisk eller bara tokigt?

Fråga Tor och Hanna:

Har träffat en amerikan via nån sajt...och nu påstår han att han bokat biljett hit till mig den 8 april..han är långtradarchaufför och heter Bryan...menar han allvar?..det här är ju nästan komiskt...han är ju snygg på bild i alla fall..


Bokningen finns men just nu kommer han inte släppas in i landet

Svar: Tja, han är allvarlig, åtminstone i tanken, och så vitt mina kort kan se stämmer det att han har bokat eller åtminstone reserverat biljett (vilket konstigt nog är fullt möjligt).

Problemet är att det spelar ingen roll hur som helst eftersom han inte är medborgare i ett EES land och alltså inte kommer släppas igenom passkontrollen. (om han inte är medborgare i ett EES-land såklart för då gäller lite andra regler).


Reglerna för resor in och ut ur Sverige hittar du på: https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2020/mars/granser/

Dumt nog finns de här texten inte på engelska på polisens hemsida.


Så just nu är det närmaste han kommer att komma dig under alla omständigheter att vinka till dig genom glaset i ankomsthallen på Arlanda. Väldigt romantiskt i och för sig men det är ganska lite utdelning att vinka till någon man inte känner genom ett fönster för betydligt mer än 10000 kronor.


Så om inte annat bara därför vore det kloka att avråda honom från att resa – det kommer inte leda till att ni träffas så det är 100% pengar i sjön


Det finns, förutom att han vill träffa dig någon form av underliggande syfte med det här.

Om du tycker om honom är det absolut OK att fortsätta nätdejta honom och se mer vem han är och om han är rätt för dig. Kan du lirka ur honom vilket år och datum han är född kan vi kolla upp mer vem han är, hur ni passar ihop och vad det där underliggande motivet kan vara. (år månad och dag räcker gott).

Just nu är mina kort är kluvna Craft tycker att det inte kan skada att ta reda på mer medan Morigana säger att oavsett vilket kan det bara leda till hjärtesorg. Personligen känns det 50-50 om det här är en romantiker eller en knäppkänga och även om det är en romantiker betyder inte det att ni nödvändigtvis passar ihop (som sagt korten är kluvna och utan horoskopet som stöd är det svårt att säga säkert). MEN de finaste historierna har ofta en väldigt besynnerlig start.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page