top of page
  • Skribentens bildTor

Timingen är dålig men han är värd att satsa på.

Jag har precis "träffat" en asgo pojke. Nu undrar jag om vi passar ihop? Liksom just nu, passar vi ihop men kan vi bli tillsammans typ? Vi bor en bit ifrån varandra så det kanske inte alls är bra att starta ett förhållande. Fast han är verkligen jättemysig! Så jag hoppas verkligen att du kan ge mig svar =) "Hoppfull"


Inte en perfekt matschning men han är värd en chansning, går det bra blir det väldigt bra

Svar: Det är inte helt okomplicerat detta. Mellan er finns det en speciell kemi, det händer saker med er båda två om ni umgås - sådär som det kan vara mellan människor ibland. Det kan dock vara knepigt för ett att bli ett par, för just de planeter som har mest att säga till om i er ålder (Merkurius och Venus) befinner sig i rätt ogynnsamma lägen när man jämför era horoskop. Ni har t ex väldigt olika humor. Men annars är förutsättningarna ganska goda, och blir ni väl ett par så blir det en relation som får något att hända - på gott och ont, det kan bli både smärtsamt och underbart. Det är aningens svårt att säga i förväg.

Jag skulle säga att han är väl värd att satsa på även om timingen kunde vara bättre. Han gillar självsäkra, raka tjejer men han gillar också att vara den som tar initiativet, så våga gärna visa framfötterna men känn inte att du måste ta första steget till förhållandet

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page