top of page

Tillbaka till skolbänken?


Jag vill studera igen men undrar om det lönar sig med tanke på min ålder. Om det inte gör det vad ska jag då göra istället, jag vill inte nöja mig med det jag kan nu. Jag känner inte att det räcker.

"Bokmalen"


Svar: Tarotkorten var väldigt kryptiska så jag hoppas att du förstår mer av deras besked än jag gör. De säger att det kan vara dags för studier, men en annan väg handlar mer om inre mognad. Ettdera är nödvändigt och möjligen blir det båda. Men väljer du studier så kommer det att förändra ditt liv på fler sätt än du väntar dig. Någon som du nu misstänker kommer att bromsa dig ger dig istället stöd, så det är inte det som är problemet. Men du hamnar i någon form av maktkamp eller konflikt där du måste välja mellan allt eller inget. Jag undrar om det på något sätt kan handla om en sur chef? Intrycken är väldigt vaga så jag hoppas som sagt att de säger dig mer än de sa mig.

Kom på en sak jag vill lägga till: Din ålder är inget hinder alls.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page