top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Tappat bort min brors julklapp

Min första fråga handlar om en liten leksaksbob som jag köpte till min bror i julklapp för 10 år sedan. Jag slog in den noga och letade efter det bästa gömstället i huset. Tyvärr blev gömstället FÖR bra, så jag har inte hittat det ännu ...

Min andra fråga handlar om ett par byxor jag köpte för ett och ett halvt år sedan, "baggy-byxor" med fickor vid knäna. De var mina favoriter ett tag, tills de försvann förra sommaren. Jag tyckte det var extra synd eftersom jag hade betalat en stor del av dem själv...


Photo by Денис Токарь on Unsplash
Leksaksboben kan ligga på en ombyggd vind

Svar: Jag får två intryck av den borttappade leksaken:

Mitt ena intryck av bobben är att den är hittad och använd redan. Brukade din bror hitta gömda presenter? Det kan vara en annan leksak jag ser.

Mitt andra intryck är intressantare. Du sköt in den i ett hål i väggen. Typ där det ska vara ett hål, som i ett pannrum eller på en vind. Problemet är det att någon har byggt om sedan dess och jag tror att det står något framför hålet eller att det rent av är igenmurat.


Dina byxor verkar tyvärr vara borta. De finns inte hemma hos dig. Det verkar som om du har glömt dem kvar i en tvättstuga eller ett omklädningsrum. Det kan vara hemma hos någon som har en pool, men allra troligast vid ett badhus eller camping?

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page