top of page
  • Skribentens bildTor

Tappade nycklarna på festen

Igår var jag på en privatfest hos en vän. Jag blev lite full, och tappade bort mina nycklar. Det har aldrig hänt förut. Jag har kollat jackan, och fickorna osv. så jag har kommit på att dom måste ligga där. Det var cirka tio personer på festen, och jag tvivlar starkt på att något tagit dom, eftersom dom flesta är trovärdiga enligt min mening. Det var sex nycklar fastsatta på ett nyckelband av märket "Quicksilver", i mörkgrön färg. Jag somnade först i hennes systers säng, och gick sedan upp och la mig i ett annat sovrum. Jag minns senast att jag hade dem vid toaletten, cirka en timme innan jag somnade i första sängen. Vi har letat förtvivlat men kan inte hitta dom, och jag kan nu inte gå ut eftersom jag bara har en nyckel, och det kostar över tusenlappen att byta lås, vilket jag inte har råd med. Person jag sov hos bor i ett flerfamiljehus, och det är två våningar i hennes lägenhet. Nu undrar jag vart dom kan vara i huset. Som sagt har vi letat förtvivlat hela dagen, utan att hitta dem. Jag hoppas ni kan hjälpa mig något, och gärna så fort som möjligt, ni är min enda chans just nu. Uppskattar gärna svar till mailen också! "Linus"Svar: Ring runt till de som var på festen. Någon har tagit dem i syfte att lämna dem till ägaren men sedan glömt dem i en ficka eller liknande. Jag får intrycket att de ligger utomhus så full hemvändare kan ha kastat iväg dem (han/hon bör dock minnas det). Alternativt var det bara en tanke. Någon har hittat dem nu så antingen är de hos polisen (hittegods) eller hos någon som var på festen som gärna vill ge tillbaks dem (eller minns var de blev dumpade).

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page