top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Tack för hjälp men boken är fortfarande borta

Tack för svar tidigare. Spännande men min babybok är inte funnen. Finns som ni sa många fotoböcker med minnen på mig som liten men ingen min första bok med i om ni har tråkigt kolla igen om du har tid jag är rädd den råkat bli slängd.

/"hoppfull igen"


Photo by Iana Dmytrenko on Unsplash

Inga problem och vi gillar både jag och Hanna när folk kommer med följdfrågor och vill ha förtydliganden. Att kunna hjälpa eller åtminstone försöka är liksom poängen med hemsidan.

SÅ låt oss göra ett nytt försök att hitta boken:

Nej den är inte slängd men kanske bortgiven???

Har du möjligen gett ett gäng till någon vid något tillfälle. Det kan vara till ett loppis eller liknande alternativt vän eller släkting med småbarn? Lådan är inte helt uppackad och står i något som verkar vara ett förråd eller skrubb hos någon som inte är du. I den ligger ett antal (3 tror jag) böcker och en del annat var av något som ser ut som en blå babyfilt eller sparkdräkt???

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page