top of page
  • Skribentens bildTor

Ta steget - sök jobbet!

Jag är inte helt nöjd på mitt nuvarande jobb, även om det finns mycket som är bra och framför allt många fantastiska kollegor. Jag har funderat en del på att söka annat jobb, men tvekat. Nu har jag precis sett ett jobb som ligger helt i linje med det jag vill göra, men undrar om det är rätt väg att gå. Är det rätt jobb för mig och kommer jag få det om jag söker det?

Spinoza


 

Svar: Sök!!!Du har ägnat ditt liv åt att ta säkra beslut och sätta andra före dig själv. Du har kommit dit i livet att du kan välja att fortsätta på den säkra vägen och vara tvungen att undra vad du kunde gjort och blivit eller ta steget rakt fram och rakt ut i det okända.

Så sök jobbet! Du kommer inte få det men det öppnar vägen och dina ögon för hur lite det skadar att drömma och ge dig en sannare bild av vad du egentligen känner inför det jobb du har nu.

Så dröm, sök och fortsätt jobba där du är nu tills du får napp – Vägvalet förändrar ditt liv nästan lika mycket som ditt nya jobb kommer göra.

Lycka till.

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page