top of page
  • Skribentens bildTor

Ta kommandot

Undrar när min ekonomi kommer bli bättre? Och på vilket sätt?. Har haft det ekonomisk svårt väldigt länge.

M


Det är viktigare att du bestämmer en kurs än att du vet i förväg vart den för dig. Fart framåt ger nya möjligheter

Svar: Stjärnorna först – det kommer en period av större välmående under vintern men den talar om balans och känsla av trygghet – inte om bättre ekonomi. Ditt horoskop är väldigt brett spritt vilket borde ge fina ledtrådar men utan att veta din födelsetid (timme minut) eller var du är född kan jag inte kolla var du har ascendenten och utan den kan jag inte se var du har dina hus och det gör att jag inte kan säga mycket mer än så utifrån ditt horoskop. Annat än att du behöver den trygghet en god eller i alla fall stabil ekonomi ger och att 2020 verkligen varit väldigt tufft för dig både fysiskt och mentalt.

Nu till korten. Just nu upplever du att du inte själv kontrollerar ditt öde och din framtid och det är delvis sant. Ska det till än ändring så krävs det att du öppnar för den.

Det här kommer troligen att låta hemskt ”peppigt” men det är tyvärr vägen att gå. Du har många talanger och med dem följer också stora möjligheter men du måste välja väg. Gör något annorlunda och se det som inte bara en hobby utan ett sätt att dryga ut inkomster eller minska på utgifter. Det kan vara allt ifrån att baka och sälja till att starta ett eget företag, att ställa upp och jobba med välgörenhet eller egentligen vad som helst du vet att du kan och klarar och börjar ta tag i på ett nytt sätt.

Det väntar goda nyheter som inger nytt hopp inom en ganska snar framtid.

Men hopp utan aktion rinner ut i sanden. Det är viktigare att du gör än att du gör rätt och ännu viktigare att du inte isolerar dig. Framtiden ligger i möten och delande, inte i att se hur skuggorna runt dig blir längre. Vänner, stöd, nätverk och sociala kontakter kommer hjälpa dig framåt och visa vägen till bättre ekonomi.

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page