top of page
  • Skribentens bildTor

Ta din hälsa på allvar - sök hjälp!

Jag är både deprimerad och vet inte vad jag ska göra snart, Jag mår så himla dåligt och måste ha råd och vägledning i mitt liv nu, allting är bara så rörigt! Hur ser vår framtid ut? Får vi något eget hus och blir ekonomin bättre? Kommer vi att flytta och i så fall när och vart? Finns det någon vinst i mitt liv? Har problem med flera familjemedlemmar, hur kommer det att gå och om det ordnar sig snart? Jag måste få veta hur jag ska gå till väga med allt innan jag blir helt knäckt! Jag orkar inte bo där jag bor nu p.g.a. allt runt omkring mig och jag undrar också om min mediala förmåga, vad är meningen med mitt liv? Snälla svara och ge mig råd och tala om hur jag ska göra! Läser sidan flera gånger varje dag men inte något svar! Kommer jag någonsin att få träffa mitt barnbarn? Får min man något jobb?

"KALAHARI"


Depression är allvarligt och något som inte går över av sig själv

Svar:Ditt brev till oss låter väldigt pressat. Nu har 2019 varit ett svårt år för dig, och 2020 är inte ett bra år för någon. För din del har Jupiter och Saturnus i Stenbocken påverkat ditt liv på ett ofördelaktigt sätt. Viss lättnad kommer nu i juli när Mars går in i Väduren. Framför allt kanske det får dina familjebekymmer att bli lite mindre tryckande när du får mer energi och mindre frustrationer, så att du kan börja hitta en utväg. Bättre ändå blir det när Jupiter når Vattumannen men det händer först i början av 2021.

Men även om du kommer att må bättre så kommer inte alla dina bekymmer att försvinna bara sådär. Många av dem är mer långtgående och det som främst förändras är hur du själv upplever dem. Hur som helst skulle jag rekommendera att du söker svar på dina frågor inte hos spåmän och astrologer utan hellre hos en terapeut eller präst.

Det låter kanske konstigt att jag säger så, men skälet till detta är att det är farligt att hänga upp sitt liv på att slumpen skall rycka in i form av spelvinster, tur e t c. Det finns egentligen bara två kloka saker att göra när man har problem och det är att antingen ta tag i dem eller bestämma sig för att vänta ut dem. Naturligtvis finns det bra saker i din framtid också - även sådana saker som bara händer utan att man själv gjort någonting - men detta kommer ändå inte att lösa dina problem. Det kan helt enkelt bara du göra. Jag vill därför inte titta på din framtid i någon form av detalj just nu. Jag har däremot frågat mina kort om de hade något råd att ge dig, och svaret blev att studier kan vara en väg ut ur flera av problemen, om inte för dig så kanske för din mans räkning.

Sök en originell väg ut (detta skulle t ex kunna vara att din man söker ett typiskt kvinnligt jobb) så öppnar sig flera möjligheter. I vanliga fall kommenterar vi absolut inte andras framtid (i det här fallet din makes) men det här var det mest praktiska råd mina kort kunde ge och antagligen gjorde de av det skälet ett undantag.

Korten säger också att din depression är så pass djup att du bör söka hjälp för att ta dig ur den - gå till en läkare om du inte gjort det redan, och ge dig inte förrän du blir tagen på allvar. Depressioner skall man inte behöva tackla på egen hand, det är som att gå omkring på ett brutet ben. Låt dig inte luras av att du har praktiska skäl att vara deppig (ekonomin, bostaden e t c), under detta kan det ändå ligga ett rent hälsoproblem och det är därför du bör be om hjälp snarast. Om inte annat så för att utesluta fysiska orsaker.

Du får gärna återkomma till oss längre fram men just nu finns det tyvärr inte mer jag kan säga dig.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page