top of page
  • Skribentens bildTor

Tältstrul

Jag hade en jättefin tält som jag brukade tälta i med min före detta på somrarna. efter att jag har flyttat till min nya lägenhet har jag upptäckt att den är borta tror Ni att Ni kan ta reda på vart den har tagit vägen, den var mig mycket kär för att jag har haft så goda minnen i den. blir mycket tacksam och glad om Ni hjälper mig att hitta den. Den var till två personer och hade grå färg.


fråga släktningar med garage om de sätt ditt tält

Svar: Det ligger i en papplåda tillsammans med något som jag tror är idrottsutrustning. (det är inslaget i nylon eller plast, det kan vara en sopsäck eller en sportbag, jag tror att det är nån form av skyddsutrustning i lådan också) Lådan står inte i ett garage eller på en vind mer som i ett stort skåp. Det är inte hemma hos dig men det är hos någon du känner väl. Jag tror att det är en äldre släkting

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page