top of page
  • Skribentens bildTor

Syskonrivaliteten förstör mitt liv

Jag har problem på jobbet och en syster som snart tar kål på mig. Nu undrar jag, tror ni att det kommer att lösa sig på jobbet eller byter jag jobb.

Jag har också en syster som är avundsjuk på mig (vet ej varför men vi lever olika, hon har alltid haft gott om pengar och jag alltid tvärtom). Vi är som blåbär och lingon, och jag kan inte prata med henne för hon lyssnar inte och gnäller o skäller bara). Sedan min far gick bort för flera år sedan har det blivit värre. Hon känner sig misslyckad o talar alltid om det, jag orkar inte mer. Vad gör jag? Helst vill jag inte träffa henne men hon kommer till mig och är otrevlig vilket fördärvar mitt liv.

Sedan undrar jag om ett halsband i guld som jag tappade för många år sedan hos en sjukgymnast, jag glömde det och det fanns inte kvar sedan. Jag hade fått det av min man i present o saknar det ännu o undrar ofta vart det tog vägen.

Kommer mitt liv någonsin att bli bättre? Går det att svara på mina frågor. Jag tror inte på något men hoppet lever lite.

Med vänlig hälsning

Margareta

Ni är två som skapar problemet. Tar du ansvar för din halva kommer hon, möjligen, ta ansvar för sin

Svar: Jobbsituationen ser faktiskt ut att lösa sig. En mansperson har förtroende för dig och ger dig god ledning vilket ger jobblust och möjligheter tillbaka. När det kommer till din syster så kan jag egentligen inte fråga korten men mina Lenormandkort kan ge vägledning med utgångspunkt ur det de kan säga om dig.. De säger att det finns många upplevda svek åt båda hållen. Klart är dock att ingen av er nödvändigtvis vill den andra illa. Avundsjukan går dessutom åt båda hållen (även om din tar sig andra former). När hon söker upp dig så är tanken inte att hon ska skälla på dig utan att hon vill komma närmare dig. Vill du att er situation ska förbättras så måste du släppa in henne under din gard. Tro på att hon kommer till dig med goda intentioner och dela med dig av dina bekymmer. Det kommer inte fungera första gången men det kommer att leda till att ni börjar prata med varandra.

Halsbandet är borta. Det blev lagt i en låda ock glömt. Mycket senare så hittades det och gavs bort i present. Någon bär halsbandet.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page