top of page
  • Skribentens bildTor

Stenen är borta

Hej! Jag har en fråga eller kanske två...Min mamma köpte en gång en sten till mig som helt försvunnit. Den var jättefin och skulle ge mig trygghet och det känns inte bra att jag tappat bort den. Sen är det så att jag har för två månader sen träffat en alldeles underbar kille. Han är tvilling på gränsen till kräfta och jag är vädur på gränsen till fisk och jag undrar hur vi matchar varann?

”Deni”


Kristaller och halvädelstenar används ofta som energi förstärkare

Svar: Stenen är på en plats som luktar damm, är varmt och där solen lyser på den. Jag tror att den är i ett fönster bakom något elektriskt, typ en radio eller tv. Bredvid eller bakom någon form av tygdjur är också en möjlighet. Matchningen mellan någon född i början av väduren och någon född i slutet av tvillingarna är generellt sett ingen god idé. Ni är i kvadratur med varandra och det bäddar för konflikter. Men ni är båda födda på hornet, dvs precis på gränsen mellan två tecken. Vanligen har sådana människor svårt att leva harmoniskt med människor som inte är födda på hornet. Det gör att ni kan vara en väldigt bra matchning men för att kunna se det behöver jag ställa ett synastriskt – jämförande horoskop

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page