top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Steget till en relation kräver en tvillingsjäl

Fråga Tor och Hanna: Jag är en tjej som hoppat i och ur mer eller mindre långa förhållanden under många år. Det är både tröttsamt och slitigt. Börjar nu allvarligt känna mig helt stängd i mitt känsloliv. Det skrämmer mig därför att jag verkligen vill träffa någon som jag kan bygga min framtid med. Även om jag kan leva ett bra liv ensam, längtar jag ändå hela tiden efter det där extra som en kärleksrelation kan ge. Kan inte korten få ge mig ett tips om hur det ser ut i min framtid? Finns det någon positiv relation i min framtid?

"myran"


Den första kärlekskicken konsumerar all energi - ska du hitta vidare krävs en djupare förbindelse direkt.

Svar: Mina kort säger att ett problem är att du snarast längtar efter den där snabba kicken som det ger att inleda en relation och se den djupna. När så första biten är över, då har du inte mycket kvar att satsa. Just nu är du inte mycket för att dela heller. Jag får intrycket att du saknar din syskonsjäl, någon du verkligen kan dela allt med, och därför blir det inte bra när det inte är denne du hittar. Det är ingen större idé att du söker just nu heller, för din andra halva finns inte inom räckhåll och ett misslyckande gagnar ingen.

Det bästa du kan göra är antagligen att se tiden an lite. Låt kärleken komma när den kommer; ta det du kan få. Ur det här kommer lärdomar, kanske inte roliga sådana alla gånger, men det är ändå den bästa vägen mot ett helare liv

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page