top of page
  • Skribentens bildTor

Stanna, säga upp mig eller starta eget?

Jag undrar om mitt jobb. Känner att jag inte orkar vara kvar på mitt nuvarande jobb längre. Känner till 90% att jag vill säga upp mej trots att jag inte har något nytt. Men som alla andra undrar man ju om man törs, ska jag ta steget?? Har också en affärside i huvudet som jag undrar om jag ska fundera mer på? Eller ska jag satsa på det andliga?? Många kramar o tack.

"Osäker Tvilling"


Du har en bra framtid och det lönar sig att måla utanför strecken

Svar: Att bara byta jobb rakt upp och ner är ingen vidare lysande idé i ditt fall. Däremot klär det dig bra att gå vidare. Sök nya jobb medan du fortfarande har ditt nuvarande, du kommer att hitta flera olika alternativ som passar. Jag förstår att det kan vara jobbigt att göra så och att det kanske inte känns rätt mot din arbetsgivare men det är det bästa för dig. Du kan dock få räkna med en något lägre lön inledningsvis så välj ett yrke med bra löneutveckling. Din affärsidé är inte så dum men den ger dig mer frihet än framgång och det kräver mycket jobb för att försvara det du bygger upp och vända det till framgång. Vilken väg du än väljer finns det på sikt välstånd i din framtid men inte lika mycket sinnesfrid.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page