top of page
  • Skribentens bildTor

Spirande känslor

Jag har en fråga som jag hoppas ni kan svara på. Det är så att jag träffade en kille förra fredagen och vi fattade tycke för varandra, men vi är båda två blyga ut av oss, så det händer inte så mycket än om man säger så. Kommer vi att lära känna varandra mer och kommer vår relation att utvecklas till något mer än bara vänner? Eller kommer jag att träffa på någon annan kille snart?

"skytte/skorpion"Svar: Det krävs troligen en hel del kamp om ni skall kunna hamna i en hållbar relation. Ni har helt enkelt väldigt lite gemensamt. Samtidigt finns det inte många hinder i vägen, och en grundläggande attraktion finns det - din Måne är i konjunktion med hans Sol! Det är bra. Kruxet är som sagt att få det att hålla på sikt, att förhindra att ni inte bara glider isär. Det finns inget magiskt knep, det krävs i stort sett en rejäl, allmän satsning på ett gemensamt liv. Om ni nu blir ett par. Ni är ju båda två ganska reserverade, rädda om integriteten. Dessutom har han Månen i Stenbocken så han är extra försiktig med känslomässiga band.

Mina tarotkort tror att det kommer att komma in någon annan i ditt liv innan den här mannen riktigt hinner bli en del av det. Ditt kärleksliv kommer att bli mer dynamiskt framöver.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page