top of page
  • Skribentens bildTor

Sommarförälskelser väntar möjligen

Hej! Hur blir min sommar? Kommer jag träffa någon som blir speciell för mig? Är jag öppen och mottaglig nu? Har blivit ordentligt bränd. Känns väldigt svårt nu i dessa tider att träffa någon. Förslag på bästa stället vore värdefullt. Har jag jobbet kvar efter denna konstiga vår? (är korttidspermitterad nu). Trevlig sommar!

Elle


Natur och kulturupplevelser ger dig en kul sommar och bra kärlekschanser

Svar: Man kan kanske, tack och lov, säga att det mest ”spännande” ligger bakom dig vad avser livsomvälvningarna detta ytterst ovanliga år och det har faktiskt hjälp till lite när det kommer till att komma över det som varit och förbereda dig inför det som kommer. Särskilt när det handlar om kärlek och relationer.

Men låt oss börja med jobbet – det kommer bli stökigt och det kommer bli en del omorganisationer med nya arbetsuppgifter, möjligen ändrade avtal och definitivt nya rutiner men som det ser ut så kommer du inte förlora jobbet, i alla fall inte i år

Nu till sommaren: Det här blir en lite annorlunda sommar där du får mest ut av aktiva upplevelser. Friluftsliv, camping, kortare utflykter med förutbestämda mål är väldigt givande. Allra helst när du gör dem tillsammans med vänner.

Det här är en sommar som blir som bäst när du umgås med människor du känner som delar dina intressen.

Tid med familjen är också givande men öppnar inte på samma sätt för att träffa nya människor vilket kommer vara ett viktigt inslag för dig för att få en maxad sommarupplevelse.

Något som också kommer ge mycket är kulturupplevelser på ett nytt sätt. Det blir många möjligheter till mindre utomhuskonserter, uppläsningar och besök på friluftsmuseer och arenor. Ta chansen och njut av det som är öppet och tillgängligt när du kan.

Det kommer inte bli din bästa sommar men det kommer bli en annorlunda och spännande sommar.

Nu till kärleken:

Du är definitivt redo att träffa någon men när du gör det kommer det bli en del tankar om jämförelser och det kommer tända en del minnen och negativa känslor – bara så du är beredd – Det är dock inget som kommer hindra din lycka utan bara ett bra (om än lite jobbigt) sätt att få ett bokslut på det som varit för gott.

Nu till det som faktiskt kommer bli ett bekymmer och det är var du har som lättast att träffa kärleken. Du är som mest synlig och mottaglig när du i fulla drag kan utnyttja din fullmånepersonlighet, glänsa och dra blickarna till dig och det är aldrig så enkelt som när du reser och upplever nya platser.

Det blir ju tyvärr lite svårt just i sommar så det gör att just kärleksturen kan dröja lite – eller i alla fall kommer kräva lite mer ansträngning. Som framgår ovan av mina sommartips är de valda för att ge dig så goda förutsättningar som möjligt men fortfarande är det en bit kvar till max kärlekspotential. lite – 2021 är för dig som Vattuman ett mycket starkare kärleksår och jag blir förvånad om det inte är du det kommer hända (särskilt under mars ser det superljust ut för din kärlekslycka – speciellt om du är på möten och/eller resor organiserade via jobb eller intressen).

Men denna sommar öppnar för en hel del flirt och möjligen romanser och nya platser behöver inte betyda att man åker långt eller tar risker – bara att du väljer upplevelser där andra med dina intressen också är.

Aktiviteter, friluftsliv och kultur är alltså dina bästa chanser till både en kul sommar och bra kärlekschanser i år. Lycka till och ha en härlig sommar

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page