top of page
  • Skribentens bildTor

Smycket som försvann

Hej Jag skickade en fråga till er om borttappade guldsmycken som jag gav till min dotter för flera år sedan. Du skrev att smyckena var kvar och ligger på något mjukt underlag Kan du beskriva lite mer Min dotter fick vid samma tillfälle ett annat guldhalsband och armband Som har stenar mitt fram på båda och de ligger i en avlång ask tror att den är blå. Jag ska till min dotter nästa helg Kan du hjälpa mig

U.H


kolla i en bokhylla eller ett vitrinskåp

Svar: Tack, det hjälper eftersom sakerna ”hör ihop”. Min starka uppfattning är att de alla antingen är på samma ställe eller just invid varandra. OM alla är borta hittar ni dem i en hylla bakom något – det verkar vara en bokhylla så det kan vara bakom böcker men mitt intryck är att det är något annat som står framför. Det kan också vara i en låda i en bokhylla för det är mörkare än det borde vara om de låg så man såg dem.

Om det är så att ni vet var de andra smyckena är så ligger det borttappade just i närheten (samma mörker, samma, känsla). Kolla om det ramlat ur och rullat ner och fastnat mot något bak i hyllan.

Lycka till

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page