top of page
  • Skribentens bildTor

Skyddshelgonet hittar hem

Tappade mitt guldhalsband den 21/11 då jag tog av mig det när jag skulle gå och basta, vet ej var jag kan ha lagt det. Halsbandet är i guld med 2 berlocker, en med ett skyddshelgon, det andra specialtillverkat med 3 sötvattenpärlor i en korg. Kan ni hjälpa mig att hitta det?

MagdalenaSvar: Du kommer definitivt att hitta det – skyddshelgon och guld vill alltid komma hem. Det finns två platser där den kan vara den ena är kvar där du bastade i så fall har den fastnat i vad jag tror är trätrallar eller i, möjligen under, ett skåp. Den andra möjligheten är att den följde med någon annan i en handduk. Om du inte bastade själv kolla med de du var med för chansen är god att den ligger i en kasse eller möjligen hamnat i filtret på en tvättmaskin.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page