top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Skruvlåda på villovägar

Vaknar varje dag med frågan: VAR är min blå burk full med skruvar (en förmögenhet för mig). Var finns den? Har letat varje dag i över 2 månader. Misstänker att en "gäst" har stulit den. Hur får jag veta svaret....?


Jag vet inte om det här kommer att hjälpa dig men burken står i en plåtlåda?

Eftersom det är mörkt har jag svårt att se hur stor den är men det är snarare en bänklåda, eller ett skåp än i en verktygslåda.


Metall mot metall är det starkaste intrycket. tänk hylla eller skåp i första hand

Det är normal inomhustemperatur så troligare en källare än ett garage. Det är möjligt att den står i en metallform också för det står andra grejer på samma ställe som inte alls verkar höra ihop men en burk skruvar (ljus tror jag, askar möjligen sysaker, i alla fall en sax och några verktyg).

Jag tror att de står högt upp, som i ett skåp eller på en hylla.

Om någon ”gäst” har dem så är det en som bor nära för burken är inte långt från där du bor.

Som sagt, jag hoppas att det här kan hjälpa dig få upp ett spår.

Om inte hör av dig.igen så försöker jag igen.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page