top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Skrämmande dröm förebådar förändring

Uppdaterat: 28 aug. 2019


Photo by Antoine Beauvillain on Unsplash

Hejsan jag är en tjej som skulle behöva lite hjälp att få reda på vad min mardröm jag haft i natt betyder. Jag drömde om ett tåg som åkte in i en tunnel i tunneln så stod det en gammal bil rakt över spåret. Tåget som också var gammalt åkte rätt in i bilen och det blev en rejäl eldsvåda och jag fick se en människa brinna upp sakta sakta och allt som blev kvar var ett skelett med två stora röda ögon. Skelettet skriker något men jag hör inte vad. Det börjar sedan att jaga mig. Denna saken upprepade sig två gånger. Vad kan detta betyda? Jag är lite orolig för jag har drömt typ sanndrömmar förut och jag ska få besök snart och personen ska åka tåg. Finns det någon sanning i min dröm? Sen så har jag drömt om att jag var inne i en affär och att någon typ vildmarksmänniska, en karl, försökt ta min stora vita diamant ifrån mig och så var det en kanin med. Kan dessa drömmar möjligtvis säga något om vem mitt hjärta tillhör då jag tycker om två stycken väldigt mycket. "en mycket orolig Ixia"

Svar: Nej, det är ingen sanndröm som du har haft. Om den förebådar någonting alls så handlar det inte om kärlek. Båda drömmarna är dock en smula oroande då de saknar struktur, särskilt den sista. Det tyder på att du antingen är väldigt stressad just nu, att du sett mycket skräckfilm eller thrillers på sistone. Drömstrukturen, eller snarare bristen på den, i den sista drömmen verkar dessutom störd eller påverkad. Min tro är att du hade en trevlig kväll innan och hade ett par glas vin.

Tunneldrömmen antyder att du är på väg in i en kris som kommer att bli mycket obehaglig för dig. Troligen kommer du att såra någon och skämmas väldigt mycket (det brinnande skelettet och obehaget det ger tyder på det). Du står också inför en förändring av din materiella situation. Troligen för att det du är på väg in i medför kostnader som du inte tänkt dig,

Den andra drömmen tyder på att du kommer att ge upp en del av ditt oberoende vilket tyder på att du kommer göra ditt kärleksval. Men tyvärr ger inte drömmen någon insikt i vem du borde välja

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page