top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Skor och ur försvunna

Hoppas ni kan ge mig svar på följande: Jag hittade inte mina sandaletter när jag skulle ta fram dem ur garderoben! Jag har letat överallt där man kan tänka sig att skorna skulle finnas men tyvärr.... Var kan jag ha gjort av dem är den stora frågan. Ett par svarta sandaletter med klack - jag skulle så gärna vilja hitta dem! Kan ni hjälpa mig? Är det bara att glömma dessa skor och investera i ett par nya? Jag har också slarvat bort min klocka. Alldeles spårlöst försvunnen sedan några dagar. Damur med svart armband. Vore jättetacksam om ni kunde hjälpa en slarver!

"Nie "


Klockan har blivit blöt, kolla i badrunmmet

Svar: Skorna står på en hylla högt upp i en garderob. De har blivit inskjutna av något större (det kan vara en väska. Där hittar du något annat också som du trodde du gjort dig av med för länge sedan.

Damuret har hamnat i blöt tror jag. Kolla tvätten och under grejer i badrummet.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page