top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ska jag våga släppa in kärleken?

Hej, Jag har lagt mycket fokus på jobb och karriär senaste åren och nu börjar jag fundera på hur jag vill att mitt liv ska se ut. Ska jag fortsätta på samma företag eller byta väg? Kommer jag våga släppa in en kärleksrelation i mitt liv?

EV


Du har rätt att du står inför ett vägval - välj vem du vill vara innan du väljer vad du ska göra

Ditt horoskop säger att det inte är arbetet i sig som betyder mest för dig utan vad det ger dig i form av livskvalité och möjligheter. Det spelar också in i din självbild och det är den som är det bakomliggande skälet att du nu undrar över vad du vill göra i framtiden.

Det handlar mer om vem du vill vara än vad du ska arbeta med och det gör ditt val till något större än att ”bara” välja karriär vilket du också är väl medveten om.


Låt det ta en stund när det kommer till karriär och arbete för vägvalet handlar mer om inspiration och vad i ditt liv du mår bäst av att utveckla. Lyckligtvis är det också vad du har goda möjligheter att hitta under 2020. Resor, träning, nöjen och fritid är områden där du borde lägga energi för att ”hitta dig själv” Umgås med vänner, gör saker som du är nyfiken på eller gillar och se vad det leder. När annat än karriären hamnar i fokus kommer också nya tankar och begär att vakna och det är när du känner att du har grepp om dem som du verkligen är i rätt position att välja vad du vill göra med ditt liv.

Kärleken är ett annat kapitel och det är separat från allt det övriga eftersom du är en av de, få, människor som verkligen har en utvald livskärlek. När du hittar hen kommer du veta att det är rätt och den resan kommer mycket väl förändra ditt liv igen.


Men eftersom det är en ödesbunden kärlek så kommer den att landa i ditt liv oanmäld och överraskande så jag har väldigt svårt att säga när. Så det handlar mer om att våga lita på vad du känner än att våga släppa in. Var kräsen för känns det inte rätt, är det inte rätt.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page