top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ska jag släppa A fast jag brinner av längtan?

FRÅGA TOR OCH HANNA:

Så hur ska jag förhålla mig till detta med A? Svårt att vetat om jag ska backa eller gå framåt. Han har ju sagt att han inte vill träffa mig mer men det känns som att så är inte fallet. Vi har fortfarande kontakt men skriver inget kärleksfullt. Har han känslor för mig? Kommer han att ångra sig ang mig och får Jag vänta länge!? Tvekar han eller funderar allvarligt på att träffa mig. Jag brinner ju av längtan.

Stjärna


Just nu behöver du låta det vara - ni är inte i synk och det tar tid innan ni blir det

Svar: Tyvärr så är din längtan inte besvarad på det sätt du önskar och hoppas. Hans liv går inte i synk med ditt, i alla fall inte just nu. Att ni har kontakt på den nivå ni har nu vare sig hjälper eller stjälper och det dröjer innan det blir någon ändring.

Hans horoskop säger att det kommer bli en ändring på hur han ser på kärlek under den tidiga hösten medan mina kort säger att kärleken vänder för dig efter en förändring på ditt arbete och att det troligen sker fram mot oktober.

Det betyder inte att det blir ni men det gör att du kommer se en ändring till det bättre, antingen med honom eller att en ny kärlek kommer in i ditt liv.

Rådet är att ta ett steg bakåt för just nu är förändringar beroende på hans liv och val och inte dina.

Så tyvärr kan du bara avvakta och se vad som händer.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page