top of page
  • Skribentens bildTor

Ska jag skicka mitt manus till ett förlag?


Jag tänkte egentligen aldrig att det skulle bli en bok utan det var något jag skrev för min skull, Men jag lät en vän läsa och vännen säger att jag borde skicka mitt manus till ett förlag. Är det någon mening med att göra det?


Svar: Eftersom du ställer frågan så utgår jag ifrån att du skulle vilja att andra läste din historia. För det är egentligen det viktiga här. Skicka manuset till förlag som tar emot manus digitalt, så kostar det dig inte en massa pengar. Du kanske också ska titta på andra alternativ, till exempel självpublicering på Vulkan eller något liknande förlag. Korten säger att det är osannolikt att du får napp hos ett vanligt förlag men att det inte betyder att din bok inte är värd besväret. Tvärtom är det här ett viktigt steg för dig att ta.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page