top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ska jag satsa på det nya jobbet?


Hej! Jag har ett fast jobb på ett bemanningsföretag men har nu fått erbjudande från en uppdragsgivare som jag varit uthyrd till via min nuvarande arbetsgivare. Problemet är att det börjar i så fall med timanställning för att KANSKE leda till tillsvidareanställning. Jag vet att jag tar en risk men frågan är OM det är värt det. Och kommer det att bli komplikationer vad gäller lön osv. i så fall???? Om det nu är så att jag inte bör ta detta erbjudande så skulle jag gärna vilja veta hur chanserna ser ut för mig framöver vad gäller nytt arbete, ekonomi mm. Vad kommer att hända?. Större vinst, arv?? En slutlig fråga: Har jag någon ängel eller någon annat "väsen" som vägleder och finns med mig? Hur ska jag göra för att få mer kontakt med detta i så fall??? "Anna"


Photo by 小胖 车 on Unsplash
Din skyddsängel är mer än hjälpare än en ängel

Svar: Låt oss börja bakifrån. Ja du har en skyddsängel, det är ingen ängel direkt utan mer en hjälpare. Du kan säkert kontakta den i och för sig men det som den göra för dig är för ett högre syfte och hen ska vara omärkbar så att kontakta din hjälpare hjälper inte hjälparen så att säga.


Om du tar jobbet som det är föreslaget så väntar ingenting positivt. Inga förändringar finns framför dig om du går den vägen. Just nu är det tid att avvakta och ligga lågt. Hjulen rullar för dig som de gör och ska du ta jobbet så ska du kräva en tillsvidareanställning nu. Om du ska satsa på dem fullt ut är det rättvist om de visar samma hängivenhet för dig. Det är också det minsta du skall kräva ta ödet i dina egna händer och stakat ut din egen väg. Det väntar vänskap och lycka i din framtid och just därför ska du inte falla för enkla löften.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page