top of page
  • Skribentens bildTor

Ska jag flytta till honom?

Uppdaterat: 28 aug. 2019


Fråga: Träffade en man förra hösten och vi trivs bra ihop men nu vill han bli sambo. Jag har inget emot att bo med honom men han vill att jag ska flytta in till honom i stan. Det blir ganska långt att pendla till mitt jobb och jag har aldrig bott i en stad förut, och jag tror att jag är en sån som trivs på landet med naturen på knuten. Han tycker att det är självklart att vi löser det så här. Han har också ett barn som förstås har alla sina kompisar inne i stan och i sin skola.

"Amy"


Hanna svarar: Korten säger att du vet vad du har men inte vad du får. Du har djupa, djupa rötter där du bor och det är verkligen inte konstigt att tanken på att flytta gör dig osäker. Egentligen vet du vad du vill, och du ber om råd mest för att du har hamnat i en sån obekväm sits. Ni har ju en bra relation och den kommer nog att ta lite stryk hur du än gör. Ändå är det bäst om du är ärlig. Om han respekterar dig så förstår han varför du säger nej. Om du däremot säger ja och sedan mår dåligt över beslutet så blir antagligen både du själv och relationen lidande. Jag tror att du redan vet att det är en dålig väg att gå.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page