top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ska jag byta jobb eller studera?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Jag funderar på nuet och mot/över sommaren. Hur blir det om jag skulle säga upp mig?? Kommer något annat istället och hur "hittar" jag det? Sedan,är det en bra idé att ta en sommarkurs eller bör jag tänka annorlunda? Jag studerar just nu. Så en undran om en liten administrativ chans nu, är den ens att tänka på för mig? Tack för en bra sida! Alltid roligt att läsa era svar. 😊

”Villrådig”


Tiden är snart mogen för att ta ett nytt språng.

Svar: Det finns en del möjligheter till andra karriärer just nu men då gäller det att tänka ganska nytt och i andra banor än vanligt. Utbildning är ett mycket bra exempel på den typen av tankar eftersom det inte bara kommer ge dig nya kunskaper utan också impulser som öppnar helt nya vägar.

Den bästa tiden för förändringar ligger dock några månader fram i tiden så att göra bytet fram mot sommaren är en ganska bra idé om du har möjlighet att vänta lite.

Det är definitivt läge att ta den administrativa chansen – Det leder inte riktigt dit du tror och hoppas men det är definitivt en väg som är värd att gå.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page