top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ska jag byta arbete

Fråga Tor och Hanna:

Undrar och tänker mycket på framtiden. Har arbetat i mitt nuvarande yrke i 20 år och vet inte om jag ska fortsätta eller satsa på något annat och då vad? Har en del tankar men vet inte vad som skulle vara det bästa för mig. Sen undrar jag vad som väntar mig på kärlekens område? Har levt ensam i två år nu till jul. Kommer jag att leva ensam eller finns det någon för mig?

"Kaija."Svar: Hej utan dina födelseuppgifter blir det korten som får svara själva: Det är inte läge att byta jobb just nu. Dina förhoppningar om pengar och utmaningar skulle komma på skam. Hittar du en kärlek framöver så kommer det inte leda till besvikelse eller hjärtesorg. Du kommer att utsättas för frestelser men du har en förmåga att se till det som är riktigt viktigt. Det finns en trygghet i din framtid och du kan räkna med att kunna bygga vidare på det du har. Du bör och kommer att kunna njuta av det som du har och får. Ett gott liv väntar dig

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page