top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ska jag bryta upp eller blir det bättre?

Fråga Tor och Hanna: Är tillsammans med en kille. Vårt förhållande känns inte bra och jag funderar ofta på att bryta men något håller mig kvar ändå. Har vi någon chans att få det att fungera? Skulle vår framtid bli bra om vi fortsatte? Jag ser att ni ibland skriver att man har träffat sina partners eller andra personer i tidigare liv. Finns det någon sådan person i mitt liv? Om jag har en sådan person i mitt liv, har jag träffat den personen eller kommer jag att träffa den personen någon gång? Jag har läst att jag skulle passa bra ihop med en Ox-Tvilling. Ska han ha Ascendenten i Tvillingen då och Solen i Oxen? Går det lika bra med tvärtom? I vilket tecken ska en kille ha Månen för att passa min förvirrade Måntvilling? Till sist: Har jag någon skyddsängel och kommer jag någonsin att få barn?

"Vattukvinnan"


Kärleken kommer kräva arbete men du har en skyddsängel på din sida

Svar: Ert förhållande baseras huvudsakligen på att han ser upp till dig. Ni har också Venus i samma tecken vilket ofta ger en väldigt romantisk start - dock är inte planeterna i konjunktion så det är en förälskelse men inte det starkaste bandet i ert förhållande. Istället som sagt var sätter han dig i centrum väldigt mycket och det skulle kunna ger er ett väldigt starkt förhållande om det inte vore för att du har svårt att känna dig trygg med honom. Att han är Fisk ger din Tvilling-Måne dåligt stöd, du upplever inte att han självklart finns där när du behöver honom. Sannolikare är att han inte gör det. Det är troligen detta som fått dig att ifrågasätta ert förhållande. Ändå är det så att om man undantar bristen på trygghet har ert förhållande goda förutsättningar, och det är inte undra på att du håller fast vid det. Hur det kan utvecklas beror förstås mycket på dina val - och hans - men det som jag ser som det enda riktigt stora problemet är att ingen av er känner sig trygg hos eller bekräftad av den andre. Ni går båda två i ständiga tvivel på om det verkligen kan hålla. Det ökar tyvärr risken för att en av er rätt vad det är hittar någon annan. Men ju längre ni håller ihop desto bättre blir era chanser att fortsätta göra det.

Med ditt ex hade du sämre band och sämre förutsättningar (olika intellekt, olika konflikthantering som orsakade problem) men eftersom han var Tvilling kände du att han accepterade dig och dina känslor och att han fanns där för dig. Den tryggheten är precis det du saknar nu. Ert förhållande bör heller inte ha varit chanslöst för det hade många bra sidor. Inte lika bra som ditt nuvarande, dock.

Med Ox-Tvilling menas någon som är född mellan dessa tecken d v s helst 20-24 maj. Någon med Ascendenten på det hornet (mellan Oxen och Tvillingarna) går också utmärkt, gärna då en Tvilling eller Skytt ... eller om du vill satsa mycket på din karriär, en Stenbock.

Bästa Månen för att matcha din Måne är en i Skytten eller i ett lufttecken.

Det är ganska ovanligt att man springer in i folk från tidigare liv och ännu ovanligare att man upptäcker att det förhåller sig så. Det händer dock att det dyker upp i horoskopet eller korten. Ofta har man då känt på sig att det måste vara fallet. I sällsynta fall dyker det upp gemensamma minnen men det är vanligare att bara den ena parten minns, eller att ingendera gör det. I ditt fall vill korten inte peka ut någon. Det kan bero på att det inte finns någon eller på att det vore skadligt för din utveckling om du visste om det (att snoka i tidigare liv kan föra med sig vissa nackdelar).

Däremot menar korten att du har en skyddsängel, en som du faktiskt redan borde veta om om du tänker lite på det.

Runt 2025 har du en särskilt bra chans att skaffa barn, men det finns inget som säger att du inte gör det innan dess. Korten säger att det mest är upp till dig om du blir mamma eller ej och att det förblir helt och hållet ditt beslut ungefär två år till. Sedan kommer andra faktorer att spela in.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page