top of page
  • Skribentens bildTor

Ska det vara så här tungt?

Ska det vara så här jobbigt att leva, jag vet inte om jag orkar, slag i slag kommer motgångar och livet ställs på sin spets. Jag är stark, men inte hur länge eller hur mycket som helst.

Ao


Ibland känns livet överväldigande men ha mod, du kommer iland bara du orkar fortsätta ta ett simtag i taget. Stranden är närmare än du tror.

Svar: Rakt på sak nej det ska inte vara så jobbigt att leva som det är för dig just nu och har varit under det senaste året. Det kommer vända för dig men det ligger lite, lite längre fram.

Under 2022 kommer du få nyheter som påverkar ditt välmående, hälsa och familjeliv. Det kommer dock medföra ett behov av förändring för att det ska kunna få effekt. Troligen innebär det att släppa ett projekt eller en sorg som håller kvar dig i det som varit.

Detta är dock bara första steget mot en roligare och bättre framtid för när det kommer till arbete och yttre liv kommer förändringen 2023. Då går Jupiter över din natala Jupiterposition och det markerar början på en ny tid. Det ger dig stora chanser att vända blad och börja på en helt ny bana. Utbildning eller flytt är det första steget och det kommer naturligt då du får ett erbjudande som skrämmer lite men faktiskt lockar mer.

Det är tråkigt att det är så tungt just nu och att det varit det ett tag men det finns ljus och på sätt och vis är det så att de motgångar du upplever nu faktiskt är de saker som tänder de möjligheter som kommer. Förändring kan vara smärtsamt men den ger en riktning och är bra mycket bättre än att vardagen består av en tyst, grå vardag utan utmaningar eller konturer.

Så orka vara stark en bit till för hur jobbigt det än är så leder de motgångar du har nu till en roligare och tryggare tillvaro inom ett par år.

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page