top of page
  • Skribentens bildTor

Se framåt - gryningen väntar.

Borde jag ge upp? Mitt liv känns bara allmänt hopplöst, kärlekslöst och tomt. Jag har ett nytt jobb jag trivs med, eget hus där jag har barnen varannan vecka men längtar efter någon att dela vardagskvällarna med, någon att vakna upp bredvid och drömma om framtiden ihop med..

Ge upp?


En matlagare står i ditt kök innan hösten kommer

Att ge upp är aldrig en bra lösning på något eftersom det bara leder till slut – inte nya inledningar. OM du behöver något är det snarare en nystart än ett avslut och en möjlighet at drömma nya drömmar.

Vägen dit går genom en ändring av vanor som gör att du träffar nya människor. Träning, politik eller utbildning är det som ger dig störst chanser att träffa någon att dela din vardag med.

Korten säger att det är en person som älskar att laga mat och at han gör det i ditt kök innan hösten kommer.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page