top of page
  • Skribentens bildTor

Satsa på äventyret

Hjälp!! Jag har ett jobb nu jag trivs väldigt bra på, kollegor och allting! Men de är oklart jag kommer bara få ett tidsbegränsad anställning i några månader. Har varit på en intervju för ett annat jobb men inom samma fält, där jag kommer få en mer spetskompetens på yrket som är vääldigt intressant. Och nu ringde dom att jag går vidare i processen och att dom tyckte att jag verkar jättebra, detta är en tillsvidareanställning. VAD SKA JAG GÖRA???? Är helt nollställd i hjärnan. Ska jag ta risken att stanna kvar på mitt nuvarande jobb där jag trivs oerhört bra, men inte veta om jag kommer vara arbetslös om några månader? Eller ska jag chansa att om jag blir erbjuden den fasta tjänsten att ta den? Kommer jag trivas om jag tar den tjänsten?? Kollegorna för mig är väldigt viktiga

M

Det här är rätt väg - våga ta den

Svar: Ta tjänsten!!! Alla kort har inte fallit ännu men om du tar tjänsten så kommer du inte att ångra dig – det kommer också öppna dörrar på din nuvarande arbetsplats och det här är ett steg som ligger rätt i tiden för dig.

Jag förstår att du trivs jättebra och att det som oroar mest är den sociala biten men det kommer gå bra och även om det kommer ta en liten stund innan alla bitar är på plats (så att du verkligen trivs och känner att detta är rätt för dig) så kommer du dit under hösten – vändpunkten när du verkligen är ”hemma ligger i november”.

Detta är ett viktigt steg för dig som du kommer ångra om du inte tar (Och för att du inte ska känna att det stänger dörrar eller att detta är ett måste – det kommer faktiskt lösa sig (någorlunda) om du stannar kvar men för din skull – satsa på äventyret.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page