top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Saras kommande 10 år i kortform

Hur kommer min framtid se ut?

Sara


Svar: Framtiden är lång så jag tänker mig att den här gången titta på det riktigt långa perspektivet och se hur dina kommande 10 år ser ut

Photo by Drew Beamer on Unsplash
Mycket hinner hända på 10 år

I februari 2021 inleds en turbulent tid i ditt privatliv. Främst är det familjeband och personliga känslor som hamnar i fokus och det kan uppstå en konflikt mellan dig och din mamma. Mycket ställs på sin spets även i yrkeslivet och du gör dig av med en hel del gammalt skräp.

I februari 2022 börjar ett år då hobbies, sport och nöjen får en stor och framträdande roll i ditt liv. Det är ett år då du lägger mycket tid på kropp och hälsa och stärker din form rejält.

Under mars 2024 börjar ett år av ifrågasättanden. Du summerar vad du lyckats med så här långt i livet och du kommer också att byta prioriteringar i många frågor. Relationer och förhållanden hamnar i centrum under åtet och det leder antingen till uppbrott eller att du tar nya steg (som äktenskap, förlovning eller flytt till ny bostad).

I augusti 2025 börjar ett år då du drivs av nyfikenhet och dådkraft. Det här är ett år då du kommer att satsa på dig själv, resa och fullfölja dina idéer. Att starta eller utveckla ett eget företag ligger helt rätt i tiden.

I mitten av 2026 kommer du börja ifrågasätta om du har nått de mål du strävat efter. Framför allt gäller det karriär, ägodelar och materiell samt social status. Det blir ett slitsamt år men det hjälper dig fokusera om inför framtiden.

Under senhösten 2028 behöver du mycket eget utrymme. Här finns det åter en risk att förhållanden knakar – det krävs tid och utrymme för att få allt på rätt köl

I september 2029 når du en ny livsfas och du får en nytändning. Det är dags för nya steg, nya planer och, delvis, en ny mognad. År 2029 blir ett särskilt bra år då du kan göra stora framsteg.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page