top of page
  • Skribentens bildTor

Samma svar men kärleken tillkommer

Hej! Jag har fått en ny lägenhet och det blir inflytt efter nyår :) I dagsläget bor jag med mina två döttrar. Den yngste är nog på väg not utbildning, den äldre har en del strul som gör att hon nog blir kvar ett tag men vet inte riktigt om det blir så då hon har träffat en kille..? Min fråga är, kommer jag att bli ensam i nya lägenheten eller kommer mina döttrar att fortsätta bo/ flytta med mig?? Tack

Malin


Planera för att vara minst två

Svar: Hej, jag svarade på denna fråga för någon eller några månader sedan minns jag och en snabb koll med korten visar att mycket är det samma (lägenheten kommer oftast vara hem för två av er men det varierar vilka). Som jag sa i förra svaret var det troligare den äldre som kom hemifrån först pga just kärleken och det ser ju ut att hända (hon kommer tillbaka men troligen bara för en kort period).

Den stora skillnaden är enligt korten du själv eftersom det finns stora kärleksmöjligheter för dig under 2021. Så förutsägelsen nu är att lägenheten blir hem för minst två där den andre inte är någon av dina döttrar.

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page