• Hanna Tolander

Så blir juli för dig


Välj två av korten

Nu är det dags att titta lite på nästa månad! Välj två av korten på bilden. Sedan kan du läsa din spådom nedan. Den gäller för hela juli månad. Kom ihåg att korten ger råd och riktlinjer, vi kan alltid påverka vår framtid genom de val vi gör. Det är väldigt sällan som någonting är hugget i sten.


Vill du se hur kortens framsidor ser ut så hittar du den bilden allra längst ned.

Du valde 1 + 2: Du kan genomföra flera positiva förändringar, särskilt sådana som rör din ekonomi. Men det kräver att du är lite självisk, för det finns en risk att du ägnar en mycket stor del av månaden åt att hjälpa andra eller åt att följa med på olika aktiviteter för andras skull. Det är givande det också men det kostar dig en del personliga möjligheter.


Du valde 1 + 3: Hela denna sommarmånad kantas av nöjen, oftast sådana som du ägnar dig åt tillsammans med vänner, familj eller släktingar. Du har en del egna projekt som du skulle vilja lyckas med, men det blir svårt att få tiden att räcka till. God planering kan hjälpa, och om det ändå inte går så är det i alla fall en riktig glädjemånad som väntar.


Du valde 1 + 4: Nu är det dags att kasta sig över det där projektet eller den där ambitionen som du inte riktigt har vågat dig på eller hunnit med. Skjut inte upp till imorgon vad du kan göra idag. du har energi och vilja nog för att lyckas och dessutom kommer början att bli mycket lättare än du tror.


Du valde 1 + 5: En bra månad för praktiska förändringar av olika slag, och det är också ovanligt lätt att bryta ovanor. Rätt tillfälle om du till exempel vill sluta röka, sluta äta godis eller komma igång med träningen. Tajmingen är också perfekt om du tänkt byta jobb, flytta, renovera eller satsa på en ny utbildning. Om du inte kan starta nu så lönar det sig i alla fall att planera nästa steg.


Du valde 1 + 6: Vill du ändra på något så ta ett steg i taget, var metodisk och ge dig inte. Rom byggdes inte på en dag. Du har mycket goda chanser att lyckas med det du företar dig förutsatt att du inte stressar utan håller huvudet kallt och förstår att det kan krävas både uthållighet och tålamod. Det gäller både privat och när du jobbar.