top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Så blir juli för dig


Välj två av korten

Nu är det dags att titta lite på nästa månad! Välj två av korten på bilden. Sedan kan du läsa din spådom nedan. Den gäller för hela juli månad. Kom ihåg att korten ger råd och riktlinjer, vi kan alltid påverka vår framtid genom de val vi gör. Det är väldigt sällan som någonting är hugget i sten.


Vill du se hur kortens framsidor ser ut så hittar du den bilden allra längst ned.

Du valde 1 + 2: Du kan genomföra flera positiva förändringar, särskilt sådana som rör din ekonomi. Men det kräver att du är lite självisk, för det finns en risk att du ägnar en mycket stor del av månaden åt att hjälpa andra eller åt att följa med på olika aktiviteter för andras skull. Det är givande det också men det kostar dig en del personliga möjligheter.


Du valde 1 + 3: Hela denna sommarmånad kantas av nöjen, oftast sådana som du ägnar dig åt tillsammans med vänner, familj eller släktingar. Du har en del egna projekt som du skulle vilja lyckas med, men det blir svårt att få tiden att räcka till. God planering kan hjälpa, och om det ändå inte går så är det i alla fall en riktig glädjemånad som väntar.


Du valde 1 + 4: Nu är det dags att kasta sig över det där projektet eller den där ambitionen som du inte riktigt har vågat dig på eller hunnit med. Skjut inte upp till imorgon vad du kan göra idag. du har energi och vilja nog för att lyckas och dessutom kommer början att bli mycket lättare än du tror.


Du valde 1 + 5: En bra månad för praktiska förändringar av olika slag, och det är också ovanligt lätt att bryta ovanor. Rätt tillfälle om du till exempel vill sluta röka, sluta äta godis eller komma igång med träningen. Tajmingen är också perfekt om du tänkt byta jobb, flytta, renovera eller satsa på en ny utbildning. Om du inte kan starta nu så lönar det sig i alla fall att planera nästa steg.


Du valde 1 + 6: Vill du ändra på något så ta ett steg i taget, var metodisk och ge dig inte. Rom byggdes inte på en dag. Du har mycket goda chanser att lyckas med det du företar dig förutsatt att du inte stressar utan håller huvudet kallt och förstår att det kan krävas både uthållighet och tålamod. Det gäller både privat och när du jobbar.


Du valde 2 + 3: Du skapar lycka och glädje omkring dig. Den som har dig i närheten är en lyckost som kommer att få en fin högsommar. Du har antagligen riktigt trevligt du också, men se till att du inte lägger ner all din kraft på andras lycka och välgång. Du förtjänar omtanke du också, och du behöver sannolikt en del ensamtid och ro ibland.


Du valde 2 + 4: Du är mycket bra på att stärka andra och vill man bli uppmuntrad att våga satsa så är det dig man ska gå till. Men det finns också en del utmaningar som du själv skulle må bra av att satsa på. Hoppa inte över dem även om du känner att det är många människor som behöver dig. Du kan gott investera lite tid i dig själv också.


Du valde 2 + 5: Förändringar kommer att inträffa under juli, och förmodligen är du mycket medveten om att de är på väg. Vissa är enbart positiva, andra är kanske mer komplicerade. Men förändringar skapar alltid drama, och du kommer att ägna mer tid åt att hjälpa andra att finna sig till rätta än du ägnar åt dig själv och dina behov.


Du valde 2 +6: Du ägnar en hel del av juli åt att lära andra hur man gör olika saker. Det här är troligen något som du verkligen trivs med, men det kostar mycket tid och energi. Försök se till att du kommer åt att lära dig något nytt själv också, det skulle du må bra av. Rätt månad för att testa något hantverk eller kanske någon ny friluftsaktivitet.


Du valde 3 + 4: Du har så roligt du orkar och hela månaden kryddas med olika nöjen och upplevelser, både små och stora. Det kan handla om allting från pysselkvällar med familjen till en spännande resa. Du behöver en riktig glädjemånad för att ladda dina batterier, och redan under månadens sista vecka känner du dig laddad och redo för nya utmaningar.


Du valde 3 + 5: Det är troligen en annorlunda juli jämfört med hur den här månaden brukar se ut för dig. Andra aktiviteter, andra upplevelser, andra människor. Men även om det nog finns en hel del som du saknar så blir detta en oerhört rolig sommarmånad, kanske till och med betydligt mer givande än juli brukar vara.


Du valde 3 + 6: Härlig månad med goda möten, gemensam glädje och ovanligt fina små upplevelser i form av levande musik, god mat och kanske nya vänner. Så länge stämningen är festlig och du har tid att koppla av så stör det dig inte om sommaren kanske inte är "perfekt". Du njuter av varje ögonblick för sig.


Du valde 4 + 5: Du hittar ett nytt intresse, en ny relation eller en ny ambition. Och så fort du har gjort det så ägnar du resten av juli åt att brinna för detta nya. Det händer andra saker som också är bra, men allting annat bleknar i jämförelse med din nya passion. Denna kan dessutom mycket väl utvecklas till något stort och viktigt i ditt liv.


Du valde 4 +6: Du har ett stort projekt eller en större livsförändring på gång. Under juli har du vind i seglen och du kommer att komma betydligt närmare ditt mål, men se upp så att du inte har för bråttom. Om du slarvar för mycket med detaljerna så kan det sluta med att en hel del tid går åt till att backa och reparera misstag, och det är onödigt.


Du valde 5 + 6: Det är dags att börja med något nytt. Det är antagligen något som du redan har funderat över men skjutit upp eller hoppat över för att det kändes för svårt. Testa nu, så går början lätt. Det kan till exempel handla om ett nytt språk, någon träningsform, ett hantverk eller något konstnärligt. Eller den där romanen som du borde skriva.Kortens framsidor. De ligger i samma ordning som på den övre bilden.

183 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page