top of page

Så blir din kärlekshelg


Välj ett kort

Hej, Hanna här!

Idag ska vi testa en ny variant - två av mina tarotlekar i samma lägg. Det känns lite ovant för mig men de ville testa, och varför inte?


Det är Gally och Iskandra som står för korten, temat är kärlek och korten gäller för helgen 28/2-1/3 (vad roligt det är med skottår). Som vanligt så väljer du ett kort och sedan läser du din tolkning nedan. Om du vill se hur kortens framsidor ser ut så finns den bilden längst ner.


Så här blir kärlekshelgen:


Kort nr 1: Det är dags att kasta sig ut i det okända. Du har vind i seglen när du är modig och vågar tro på dig och på kärleken. En bra helg för första steget, till exempel en dejt, men det måste inte handa om en ny förälskelse. Det kan också handla om att göra upp med en gammal hjärtesorg, om att bryta en relation som inte fungerar eller om att ändra hur du ser på din roll i relationer. Det är helt enkelt en bra helg för att söka en positiv förändring.


Kort nr 2: Ditt kärleksliv är laddat med energi och passion. Eller kanske är det mer korrekt att säga att du är det. Den här helgen är du en vinnare, inte bara på så vis att du har tur i kärlek och är ruskigt charmig utan också på så vis att du är sams med dig själv. Du vet vad du vill, och den kärlek som du eftersträvar är bra för dig. Den här helgen handlar troligen mer om sex än den handlar om romantik.


Kort nr 3: Månen är ett mäktigt tarotkort som står för kärlek, intuition och magi. När Månen dyker upp i ett lägg är det viktiga saker i görningen. Det kan bli ganska dramatiskt också, känslor kan skifta oerhört fort och gå från en liten gnista till full glöd på nolltid. Men om du lyssnar till ditt inre och litar på dig själv så är det ingen fara, även om det kan bli ganska stormigt. Stor chans till lusta, passion och stora löften.


Kort nr 4: Det ser ut att bli en magnifik kärlekshelg. Förutsättningarna är det rätta. Konflikter och vardagstrassel är långt borta. Är du singel är chansen stor att du möter precis rätt person, har du en partner så är det enda som behövs att ni är på samma ställe. Gott om vackra drömmar och harmoniska framtidsplaner, och sannolikt också bra sex eller åtminstone förhoppningar om kommande kärleksmöten.


Kort nr 5: Mer en familjehelg än en kärlekshelg. Den sannolika förklaringen är att du är upptagen. Det kan vara så att du har för många praktiska saker som du måste sköta om, men det kan också handla om att pyssla om familjemedlemmar eller kanske riktigt nära vänner. Trots att stämningen är ganska romantisk så är risken stor att du knappt hinner med ditt kärleksliv alls.


Kort nr 6: Det finns en del hinder i vägen för ditt kärleksliv. Mest handlar det om olösta konflikter och kanske om misslyckanden som du oroar dig för. Inget av detta behöver nödvändigtvis ha med ditt kärleksliv att göra, det kan också handla om helt andra relationer eller kanske om saker som händer på ditt jobb. Men vad det än är, så gör det att du har svårt att göra en emotionell investering i kärleken just nu.


Kort nr 7: Måttan är ett kort som närmast går att översätta med "lagom". Du får din bästa kärlekshelg om du gör lite av varje istället för att satsa hårt på en enda sak. Balans är bra, helt enkelt. Lite motion och lite frisk luft, lite mys med familjen, samtal med vänner, en smula underhållning, en stunds kreativt skapande, sund vila, och så lite kärlek eller romantik som pricken över i.


Kort nr 8: Det blir inte riktigt den helg du tänkte dig men det är troligen en förändring åt rätt håll. En nyhet är på väg, det kan vara ett steg som du själv bestämmer dig för att ta men det kan också vara en yttre händelse. Är du singel är det ganska sannolikt att det handlar om ett möte med någon som genast väcker ditt intresse, har du en partner handlar det troligare om en god nyhet som gör att ni kan göra något roligt tillsammans eller får mer tid för varandra framöver.Korten ligger i samma ordning som på den övre bilden

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page