top of page

Så blir din kärlekshelg


Välj ett kort

Hej, nu är det dags att kika på hur kärlekshelgen 21-23/2 blir.


Välj ett kort, läs din tolkning nedan och och om du vill se hur kortens framsidor ser ut så hittar du den bilden längst ner.


Kortleken heter Iskandra och hon önskar er allihop en trevlig helg med vackra drömmar.Du som valde kort nr 1: Det finns gott om kärleksmöjligheter för dig, men det är också viktigt att du ser till att få tid över för dina egna tankar och förhoppningar. Låter du ditt kärleksliv styra för mycket så kommer du snart att känna att du har dålig överblick i andra sammanhang, och det kan orsaka onödigt mycket stress. Den här helgen mår du också bra av att slippa vara den som ordnar, planerar och arrangerar saker.


Du som valde kort nr 2: Dags för vårkänslor. Du har lätt för att förälska dig, även i din partner om du har en. Gamla känslor kan få ny glöd. För dig som är singel finns det flera intressanta alternativ och du väljer troligen genast ut den person som du känner mest för. sedan ägnar du helgen åt att vandra på rosa moln. Det här är också en bra helg för romantiska filmer och böcker, att avnjutas ensam eller i sällskap.


Du som valde kort nr 3: Det är du som formar den här helgen. Ditt kärleksliv fungerar troligen strålande, för du är sexig, charmig och helt enkelt mycket populär. Men exakt hur kärleken ska se ut avgörs av dina planer och dina beslut. Om du har en partner så är det här precis rätt helg för romantiska överraskningar eller kanske en liten resa som ger er massor av tid på tu man hand.


Du som valde kort nr 4: Fin helg som handlar mycket om positiva förändringar. De sker kanske inte nu genast, men du kan ana nya möjligheter vid horisonten. Är du singel är du på gott humör och du träffar någon som du trivs bra med, men du har inte bråttom utan är sannolikt nöjd med att hålla kontakten på en vänskaplig nivå ett tag till. Har du en partner så är det här en bra helg för ert sexliv, det finns mycket energi på den fronten.


Du som valde kort nr 5: Du är antagligen ganska upptagen. Det kan handla om arbetsuppgifter eller om sociala åtaganden. Den tid som blir över ägnar du gärna åt kärlek, men du fastnar lite i att vara den som utvecklar och planerar. Det finns ont om utrymme för spontana infall och du känner dig verkligen inte fantasifull. Oavsett om du är singel eller har en partner så blir det mer fart om det är du som blir uppvaktad.


Du som valde kort nr 6: Passion snarare än romantik dominerar den här helgen. Sexigt, roligt och intensivt - men också större risk för konflikter än vanligt, eftersom starka begär och stora känslor gör att det blir svårt att kompromissa. Det märks även när det handlar om små och vardagliga saker, så se upp så att du inte hamnar i ett rejält gräl om vem som skulle köpa mjölk eller dammsuga.Korten ligger i samma ordning som på den övre bilden.

84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page