top of page

Så blir din kärlekshelg


Välj ett kort

Vad passar bättre till Alla Hjärtans Dag än en romantisk spådom? Inte mycket, tänker jag mig. Så här går det till: Du väljer ett kort, och sedan kan du läsa nedan vad det betyder. Spådomen gäller för hela helgen, 14-16/2 alltså.


Tarotleken heter Iskandra och hon är väldigt förtjust i kärleksfrågor. När jag får kärleksfrågor skickade till mig så är det ofta Iskandra som svarar.


Om du är nyfiken på hur framsidan på ditt kort ser ut så hittar du en bild längst ner.
Du valde kort nr 1: Mer gemenskap än romantik. Har du en fast partner beror det troligen på att din partner är upptagen, har du inte en fast partner så är det du själv som har för mycket att göra för att hinna med några rosa moln. Men det är antagligen så att de uppgifter som måste lösas och som tar all tid i anspråk har med kärleken att göra på något vis. Det kan till exempel handla om att öka trivseln i ditt hem.


Du valde kort nr 2: Flirtig, rolig, lekfull helg. Du har tur i kärlek och det märks extra tydligt om du är singel. Har du en partner så mår er relation bra av att ni vågar vara riktigt fåniga och barnsliga tillsammans. Strunta helt i hur man "ska" göra, gå på vad som känns rätt istället. Inte bara blir helgen bättre på det sättet utan det är just dina "oförnuftiga" impulser som leder ditt kärleksliv åt rätt håll just nu.


Du valde kort nr 3: Mysig helg med mycket längtan och eventuellt också med lyckade kärleksmöten. Just nu står du på tröskeln till en positiv förändring. Kanske har du hunnit så långt att det börjar ge resultat, kanske är du fortfarande på stadiet före där drömmarna känns mer och mer inom räckhåll men rent tekniskt inte har hänt än. Väldigt fin stämning råder i alla fall.


Du valde kort nr 4: Din helg formas verkligen av att det är St Valentin. Är du singel är chansen stor att du möter någon som verkligen söker efter äkta kärlek och som du dessutom passar ihop med. Har du en partner blir helgen både mysig och sexig, och ert kärleksliv får ett riktigt lyft om ni turas om att dela ut komplimanger och små överraskningar. Ge kärleken utrymme, det ger resultat med en gång.


Du valde kort nr 5: Du är i färd med att genomföra en stor förändring, mer för dina närståendes skull än för din egen. Det är ett slags avslut också, något gammalt försvinner och något nytt börjar. Det här gör att du är lite upptagen, både praktiskt och emotionellt, och därför blir helgen bara romantisk korta stunder eller kanske inte alls. Att du gör något som du själv upplever är mycket viktigt gör ändå detta till en fin helg.


Du valde kort nr 6: Alla hjärtans får dig att minnas all kärlek som du har haft i ditt liv. Inte bara i romantiska förhållanden, utan även till vänner, husdjur och släktingar. Helgen präglas av ett visst vemod. Men så länge du ser framåt också, och inte bara grunnar över det förgångna, så hjälper dina minnen dig att förstå hur du bäst fyller ditt nuvarande och ditt framtida liv med kärlek.Helgens kärlekskort, med framsidan upp. De ligger i samma ordning som på den övre bilden.

88 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla